Известие

Collapse
No announcement yet.

Осветление Багажник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами до колкото си спомням ключето беше или със средна точка или с успоредни контакти.А бе ровете там дето ви казвам,там е проблема.Има си кабели проследявате ги и лекувате "заболяването".Така си оправих и плафона и светещия чек за багажника на таблото.

Comment

Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщение
      Ами до колкото си спомням ключето беше или със средна точка или с успоредни контакти.А бе ровете там дето ви казвам,там е проблема.Има си кабели проследявате ги и лекувате "заболяването".Така си оправих и плафона и светещия чек за багажника на таблото.
      Колега Балев-Наказан си.Всички колеги правим снимки а ти не!!!
      Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
      Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

Здравейте колеги , аз имам друг проблем с багажника ... значи не мога да го отворя . Пробвах и с ключ и от копчето в жапката ...нищо ,някой имал ли е същия проблем ?
        Алфа Ромео 33 1.3 боксер - бивша
        Алфа Ромео 166 2.4 ЖТД 136к.с моята лейди

Comment

Едновременно със завъртането на ключа натисни по силно на долу и капака на багажника.Би трябвало да се отвори.Най вероятно това затруднение идва от факта че не ти работи машинката на капака на багажника.Може и да е откачено лостчето което издърпва заключващия механизъм.При това положение ще чуваш как машинката трака при натискане на бутона в жабкта или при завъртане на ключа.

Comment

Не се чува нищо , нито протракване ,нито прискърцване . Пробвах с натискане и отново ще опитам
            Алфа Ромео 33 1.3 боксер - бивша
            Алфа Ромео 166 2.4 ЖТД 136к.с моята лейди

Comment

Balev Изках де те питам-трябва и корите на багажника да сваля за тая ключалка или да разглобя това което се вижда като отвориш багажника само.Фактически само това където е резето ли?

Comment

Аз свалях и кората, защото иначе трудно ще имаш достъп до ключалката и машинката при обратния монтаж(при мен се наложи да си закрепвам машинаката защото се беше разкачила).Внимавай че работата е малко деликатна,но като цяло всеки може да си оправи проблема.А колегата който не може да отвори багажника да пробва по смело с натискането на капака,аз така отначало се панирах,беше при смяната на акумулатора,затворих по погрешка задния капак и после запецна.Отвори се с ключа но след по сериозно натискане на задния капак.Успех и на двамата!p.s.Теодоре,къде се загуби толкова време бе човек?
                Last edited by balev64; d.m.y г., 20:41.

Comment

За багажника бравата е електронна,тоез без захранване няма отваряне, нито с копчето в жабката и с ключа.Оправията е подаване на + и – при двигателя така отворих багажника акумулатора ми беше дал фира.

Comment

Има отваряне колега,преди една седмица при свален акумулатор отключих багажника,е с малко зор но го отключих.Вариянта който посочваш също е интилигентен изход от ситуацията.

Comment

Първоначално публикувано от krasivl Покажи съобщение
                      За багажника бравата е електронна,тоез без захранване няма отваряне, нито с копчето в жабката и с ключа.Оправията е подаване на + и – при двигателя така отворих багажника акумулатора ми беше дал фира.
                      Бъркаш се.Все едно като няма ток да не можеш да си отвориш вратата с ключа

Comment

Вратите се отварят,багажника го мъчих доста но не се отвори.

Comment

Първоначално публикувано от krasivl Покажи съобщение
                          Вратите се отварят,багажника го мъчих доста но не се отвори.
                          Отваря се както ти е написал Балев

Comment

Както написах по-горе .. дори да нямаш акумулатор багажника СЕ ОТВАРЯ с ключа
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Да ключалката е електромеханична в случаите когато имаме захранване и боравим с бутона или ключа машинката върши "черната работа"а когато нямаме захранване "черната работа" вършим ние,т.е.полагаме малко повече усилие и малко в м....та и готово.

---------- Post added at 07:57 ---------- Previous post was at 07:49 ----------

Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение
                              Колега Балев-Наказан си.Всички колеги правим снимки а ти не!!!
                              Наистина съжелявам,че не съм направил снимки а можеше,но нали съм все припрян.Ей го сега ако имаше снимка можеше да не се чудя за това или онова как беше.Принуден съм да карам по спомен а то спомен в главата ми почти не остана...

Comment

..
                                безплатни обяви
                                Моята 166

Comment

Working...
                                X